Snart kommer det første slaget på fairway! I mellomtiden vil vi presentere våre forberedelser til sesongen kort:

Vi er glade for å introdusere vår nye Head greenkeeper – Boguslaw Klimek, som vil sørge for golfbanens høyeste kvalitet. Bogusław er en erfaren spesialist som har i de siste årene jobbet som Head greenkeeper på Modry Las banen. I februar ble også Bartosz Chyrek en del av vår team som Sportsdirektør. Han er ansvarlig for utvikling av sportsavdelingen, rekruttering av trenere, utvikling av juniorseksjoner og organisering av turneringer.  For å ta vare på kvaliteten på Sierra Golf Club har vi fullført: bygging av en badstue og en tørr badstue, kjøp av nye stoler og bord, delvis ominnredning i Klubbhuset og ferdigstillelse av 10 leiligheter i Sierra Golf Park, som vil bli en del av vårt hotelltilbud. Gjerdet rund banen ble skiftet ut, og to solbeskyttelser ved hull nr. 1 og 10 ble bygd. Vi håper at de kommende ukene vil bli varmere, slik at vi kan fortsette med våre aktiviteter på banen.

 

Med vennlig hilsen

Sierra Team!

Velkommen til den nye sesongen 2017!